TLC MasterClass: Weekend med tantra, tao og spirituel seksualitet

Weekend med tantra

To af landets stærkeste undervisere afholder TLC MasterClasses om seksualitet og spiritualitet 11. og 12. marts på Hotel Scandic Silkeborg

– Den spirituelle side af seksualitet har fået større opmærksomhed de senere år, blandt andet i form af mindfulness, tantra og anden østlig inspiration. Derfor har vi inviteret både Michael Virkelyst og Sanne Mikaela Bazlamit til at afholde hver sin TLC MasterClass i weekenden 11.-12. marts på Scandic Hotel Silkeborg, fortæller Kim MacKayzee fra TLC Uddannelser.

TLC MasterClass er en del af uddannelsen til TLC SeksualCoach, der afvikles på Hotel Scandic Silkeborg. Efter flere henvendelser har TLC Uddannelser nu åbnet for et begrænset antal pladser for ikke-studerende.

Taoisme og Healing Love med Michael Virkelyst

Michael Virkelyst har siden 2010 været tilknyttet Grand Master Mantak Chia. Han er Certificeret Instruktør under Universal Healing Tao i Thailand, og har uddannelser indenfor bla. Coaching, Sexologi og Tantra.

– Healing Love er den taoistiske tantra som er baseret på 5000 år gamle teknikker fra det gamle Kina hvor det tidligere kun var Kejseren og de nærmeste som kendte disse teknikker. Nu er det oversat og udgivet i af Mantak Chia, en af verdens mest respekterede Taoistisk Mestre, og praktiseres her i landet af Michael Virkelyst, fortæller Kim MacKayzee.

På TLC MasterClass 11. marts vil Michael Virkelyst blandt andet undervise i emnerne ”Taoisme og seksuelle energier” samt ”Åndedræt og opbyggelse af Unaroused Sexual Energy”.

Tantrisk tankegang og de syv chakra med Sanne Mikaela Bazlamit

Sanne Mikaela Bazlamit er indehaver af Livsglædecentret i Roskilde, hvor hun uddanner nye tantramassører, men også selv fungerer som sexolog, parterapeut og tantramassør. Desuden holder hun jævnligt foredrag rundt i hele landet.

– Mange forbinder tantra med erotisk og sansende massage – det er det også, men tantra er langt mere end massage. Tantra handler om selverkendelse og selvaccept – evnen til at mærke sig selv i alle livets aspekter – ikke kun de seksuelle, forklarer Kim MacKayzee.

På TLC MasterClass 12. marts underviser Sanne Mikaela Bazlamit i emnerne “Tantra og tantrisk tankegang” samt “Menneskets psyke og emotionelle system ud fra de syv chakra”.

For alle med interesse for seksualitet og sundhed

– TLC MasterClass er en enestående mulighed for at give sin faglighed et løft, både for sundhedspersonale, omsorgsmedarbejdere, sygeplejersker, sexologer, parterapeuter og andre professionelle behandlere, men også for private der interesserer sig for seksualitet og sundhed, fortæller Kim MacKayzee fra TLC Uddannelser.

Der vil i løbet af de næste måneder blive holdt flere TLC MasterClasses med eksterne undervisere som  Signe V. Bentzen, Janne Jaaks og Helgi Breiner-Petersen.

Pris og tilmelding:

Hver af de to TLC MasterClass koster 2.395,- pr. stk. inkl. morgenmad, frokost og forfriskninger.

Ved køb af begge TLC MasterClass: kr. 1.895,- pr. stk. inkl. morgenmad, frokost og forfriskninger, samt Sanne Mikaela Bazlamits DVD ”Tantra for livet – Lær at give tantramassage” (værdi 279,95) – i alt kr. 3.790,-

Tilmelding på www.tlcuddannelser.dk/tlc-masterclass

TLC MasterClass:

Én-dags kurser der øger dine kompetencer som professionel behandler og omsorgsmedarbejder og giver dig relevant ny viden til din praksis. Samtidig møder du andre fagpersoner og får mulighed for at skabe nye faglige netværks-relationer. TLC MasterClass er desuden en del af uddannelsen til TLC SeksualCoach, der kombinerer coaching og sexologi i én uddannelse. TLC MasterClass og TLC SeksualCoach afvikles på Hotel Scandic Silkeborg.

TLC Uddannelser:

Tripolært LæringsCenter – TLC Uddannelser udbyder relationsfokuserede kurser og uddannelser ud fra et tripolært helhedssyn på mennesket. Vi ser det hele menneske som en forening af sind, krop og hjerte, hvor vores sundhed og velbefindende er afhængig af sammenhængen mellem vores mentale, følelsesmæssige og kropslige tilstand. TLC SeksualCoach er den første af en række påtænkte uddannelser.

Desuden afholder vi flere éndages TLC MasterClass-kurser der styrker kompetencerne for uddannede fagpersoner, samt foredrag, kurser og workshops om Seksuel Sundhed for kommuner og fagforeninger inden for sundheds- og omsorgssektoren.

Skriv et svar