TLC MasterClass

 

Efteruddannelse:

Giv din faglighed et løft med TLC MasterClass-kurser

Én-dags kurser der øger dine kompetencer som professionel behandler og omsorgsmedarbejder og giver dig relevant opdateret viden til din praksis eller genopfrisker basale sexologiske emner. Samtidig møder du andre fagpersoner og får mulighed for at skabe nye faglige netværks-relationer.

TLC MasterClass er en del af uddannelsen til TLC SeksualCoach, hvor eksterne fagpersoner og kvalificerede eksperter giver oplæg og undervisning i udvalgte sexologiske temaer og specifikke fagområder.

Vi har fået flere henvendelser om muligheden for kun at deltage i en eller flere af disse dage. Derfor har vi nu åbnet for et begrænset antal pladser for ikke-studerende, der er interesseret i at deltage.

Dagen starter kl. 10 og slutter kl. 17. Der er en times frokostpause, hvor der er gode indkøbsmuligheder lige i nærheden.


TLC MasterClass-kurser 

  • 6 timers MasterClass-undervisning med højt fagligt indhold (2×3 timer)
  • Begrænset antal pladser
  • Egne hyggelige lokaler hos Den Gamle Redaktion i Kjellerup

 1.895,- pr. kursus (momsfrit)

TLC MasterClass henvender sig især til uddannede behandlere, coaches, terapeuter, sexologer, sygeplejersker, sosu-medarbejdere, pædagoger og omsorgspersonale, der ønsker at supplere, forbedre og forny deres faglige viden, men alle interesserede er velkommen.


TLC MasterClass – lørdag 6. august 2022 kl. 10-17 

JESPER BAY-HANSEN

Jesper Bay-Hansen, læge og sexolog
Jesper Bay-Hansen

Specialist i klinisk sexologi og parterapeut – Speciallæge i almen medicin – Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM)

Forfatter til flere bøger om livsglæde, trivsel, sex- og samliv samt efterspurgt foredragsholder og underviser, kendt fra DR’s ekspertpanel Lev Nu, hvor han besvarer spørgsmål om sex og parforhold.

Emner på denne MasterClass:

  • Seksuel sundhed
  • Mænd og kvinders anatomi
  • Seksuelle dysfunktioner
  • Påvirkning af seksualiteten ved kroniske sygdomme.  

Udover sin faglighed supplerer Jesper Bay-Hansen med erfaring fra sin praksis som både læge, klinisk sexolog og parterapeut – herunder især typiske seksuelle problemer for alle køn.