Læge og sexolog fra DR underviser i Silkeborg

Jesper Bay-Hansen, læge og sexolog

 

jesper bay

Jesper Bay-Hansen afholder TLC MasterClass om seksualitet og sundhed 4. februar på Hotel Scandic Silkeborg

(tilmelding: klik her)

– Jesper Bay-Hansen er en af landets bedste formidlere, når det gælder seksualitet og sundhed, og vi er glade for at han har sagt ja til at undervise i seks timer på vores TLC MasterClass, fortæller Kim MacKayzee fra TLC Uddannelser.

Jesper Bay-Hansen er både speciallæge i almen medicin og specialist i klinisk sexologi. Han driver sin egen praksis, Klinik for Sexologisk Rådgivning og Samtaleterapi, og er desuden kendt fra DRs Lev Nu-ekspertpanel og som forfatter af flere bøger om livet, lykken og seksualiteten. Han er også efterspurgt som underviser af både læger, sygeplejersker, medicinalvirksomheder, psykologer, sexologer og private.

– På vores TLC MasterClass 4. februar vil han blandt andet undervise i seksuelle dysfunktioner og påvirkningen af seksualiteten ved kroniske sygdomme, samt mænd og kvinders anatomi, lyst og seksuelle responskurver, siger Kim MacKayzee.

TLC MasterClass er en del af uddannelsen til TLC SeksualCoach, der afvikles på Hotel Scandic Silkeborg. Efter flere henvendelser har TLC Uddannelser nu åbnet for et begrænset antal pladser for ikke-studerende.

– Det er en enestående mulighed for at give sin faglighed et løft, både for sundhedspersonale, omsorgsmedarbejdere, sygeplejersker, sexologer, parterapeuter og andre professionelle behandlere, men også for private der interesserer sig for seksualitet og sundhed, fortæller Kim MacKayzee fra TLC Uddannelser.

Der vil i løbet af de næste måneder blive holdt flere TLC MasterClasses med eksterne undervisere som Michael Virkelyst, Sanne Mikaela Bazlamit, Signe V. Bentzen og Janne Jaaks.

Fakta:

Jesper Bay-Hansen:

Speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi og parterapeut

ESSM certified specialist in clinical sexology

Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM)

Jesper er uddannet læge, cand.med. ved Københavns Universitet sommeren 1998, og har siden uddannet sig til speciallæge i almen medicin i 2004 og specialist i klinisk sexologi, januar 2014 (fra Sexologisk Klinik, Rigshospitalet).

TLC MasterClass:

Én-dags kurser der øger dine kompetencer som professionel behandler og omsorgsmedarbejder og giver dig relevant ny viden til din praksis. Samtidig møder du andre fagpersoner og får mulighed for at skabe nye faglige netværks-relationer. TLC MasterClass er desuden en del af uddannelsen til TLC SeksualCoach, der kombinerer coaching og sexologi i én uddannelse. TLC MasterClass og TLC SeksualCoach afvikles på Hotel Scandic Silkeborg.

TLC Uddannelser:

Tripolært LæringsCenter – TLC Uddannelser udbyder relationsfokuserede kurser og uddannelser ud fra et tripolært helhedssyn på mennesket. Vi ser det hele menneske som en forening af sind, krop og hjerte, hvor vores sundhed og velbefindende er afhængig af sammenhængen mellem vores mentale, følelsesmæssige og kropslige tilstand. TLC SeksualCoach er den første af en række påtænkte uddannelser.

Desuden afholder vi flere éndages TLC MasterClass-kurser der styrker kompetencerne for uddannede fagpersoner, samt foredrag, kurser og workshops om Seksuel Sundhed for kommuner og fagforeninger inden for sundheds- og omsorgssektoren.

 

Læs mere:

www.tlcuddannelser.dk

www.seksualcoach.dk

Skriv et svar