Foredrag om seksualitet i designbutik

274699

VIBORG: Vores sexliv og seksualitet har afgørende indflydelse på vores livskvalitet. Så hvorfor er det så svært at tale om det? Det kan man høre mere om til foredraget ”Lad os tale om sex” torsdag 9. juni, når Mai og Kim MacKayzee fra TLC Uddannelser gæster Trangbæk Design, Showroom & Café i Store Sct. Mikkelsgade.

– Det glæder vi os til. Bettina Trangbæk har en rigtig skøn butik med en god stemning, og det er helt oplagt at lave et arrangement i disse omgivelser, hvor det forhåbentligt bliver lidt mere afslappet og uformelt at tale om sex, siger ægteparret fra Thorning syd for Viborg.

Det er vigtigt at tale om sex

– Det er vigtigt, at vi kan tale om sex. Både med vores partner, vores familie og vores venner, men også med lægen, sygeplejersker og andre i omsorgssektoren. For vores seksualitet påvirker hele vores sundhed, både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt, fortæller Mai MacKayzee, der er sexolog, uddannelsesleder og underviser hos TLC Uddannelser.

Hun holder foredraget med sin mand, Kim MacKayzee, der ligeledes underviser på uddannelsen til TLC SeksualCoach, i øvrigt sammen med en række af landets førende sexologer og coaches som eksterne undervisere.

Vi snakker meget, men taler for lidt

– Vi snakker mere om sex end nogensinde før, men jeg synes det er på et meget overfladisk plan. I virkeligheden taler vi ikke så meget om vores seksualitet, især ikke når det bliver personligt og kommer tæt på. Vores uddannelse skal være med til at skabe rum til samtale om seksualitet, og foredraget handler om nogle af de tanker og redskaber, vi lærer de studerende, men som alle kan have gavn af, fortæller Kim MacKayzee.

Netop anerkendt af sexologforening

Uddannelsen til TLC SeksualCoach er netop blevet anerkendt af Dansk Sexologforening, og giver de studerende adgang til medlemskab af foreningen.

– Efter foredraget kan man høre mere om vores uddannelse, og for at fejre meddelelsen fra Dansk Sexologforening har vi et ekstra godt tilbud til gæsterne på torsdag, lover Kim og Mai MacKayzee.

Se begivenheden på facebook

—-

infomøde_trangbæk

TLC udbyder relationsfokuserede kurser og uddannelser ud fra et tripolært helhedssyn på mennesket. Vi ser det hele menneske som en forening af sind, krop og hjerte, hvor vores sundhed og velbefindende er afhængig af sammenhængen mellem vores mentale, følelsesmæssige og kropslige tilstand.

TLC SeksualCoach uddannelsen har studiestart i Silkeborg til september.

For flere informationer læs mere på www.tlcuddannelser.dk, eller kontakt:

Kim MacKayzee

info@tlcuddannelser.dk

28 30 51 02

Skriv et svar