Spring til indhold

Terapeuter og coaches har brug for mere viden om sex og sundhed

TLC MasterClass

Flere forespørgsler fra uddannede coaches og terapeuter har fået TLC Uddannelser til at oprette én-dages MasterClass-kurser for professionelle behandlere og andre faggrupper, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for sexologi og coaching.

– Man kan læse sig til meget, men intet slår en dags koncentreret undervisning fra kompetente undervisere og faglig sparring med kolleger, når man som professionel behandler skal have styrket sine kompetencer. Derfor giver vi nu mulighed for, at faggrupper som for eksempel sygeplejersker, terapeuter, coaches og andre behandlergrupper kan deltage på én-dages TLC MasterClass-kurser med vores undervisere, siger uddannelsesleder Mai MacKayzee fra TLC Uddannelser.

Kapaciteter inden for sexologi og coaching

De første seks TLC MasterClass-dage er netop sendt på markedet. Fem af dem belyser seksualitet fra forskellige vinkler, og et enkelt kursus handler om relationscoaching, så deltagerne kan selv sammensætte deres program med et eller flere kurser ud fra faglig interesse og behov.

– Vi har blandt andet Jesper Bay-Hansen, der både er speciallæge i almen medicin og klinisk sexolog, til at undervise om blandt andet seksuelle dysfunktioner og påvirkningen af seksualiteten ved kroniske sygdomme, og Janne Jaaks, der er kognitiv terapeut, seksualvejleder/sexolog og socialpædagog med speciale i handicapsexologi, til at undervise om seksualitet hos ældre og handicappede, fortæller Mai MacKayzee.

Stærkt fagligt netværk på tværs af faggrupper

En TLC MasterClass består af seks timers undervisning, og om aftenen er der tre timers Fagligt Forum, hvor deltagerne i fællesskab kan udveksle tanker og erfaringer med deres arbejde i forhold til dagens emne.

– Det er helt naturligt, når vi nu har nogle af landets mest kompetente læger, sexologer og coaches, at vi også stiller deres viden til rådighed for professionelle behandlere. Samtidig giver det mulighed for at skabe et stærkt fagligt netværk på tværs af faggrupperne ved at afslutte dagen med et Fagligt Forum, siger Kim MacKayzee, der udover at være indehaver af TLC Uddannelser står for faciliteringen af det faglige netværk.

MasterClassplakatlilleFakta: 

TLC MasterClass afholdes på Hotel Scandic Silkeborg. Program og priser for TLC MasterClass kan findes på www.tlcuddannelser.dk. Der er tilmeldingsfrist for de første seks kurser 28. februar.

Undervisere på TLC MasterClass: 

Jesper Bay-Hansen: Seksualitet og sundhed – 20. august 2016
Speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi og parterapeut. Forfatter og medlem af ekspertpanel på DR.

Sanne Mikaela Bazlamit: Tantra – 24. september 2016
Leder og indehaver af Livsglædecentret, hvor hun blandt andet underviser i tantra og uddanner certificerede tantramassagebehandlere.

Michael Virkelyst: Seksuelle energier i Tao – 29. oktober 2016
Michael har siden 2010 været tilknyttet Grand Master Mantak Chia. I 2013 blev han Certificeret Instruktør under Universal Healing Tao i Thailand.

Signe V. Bentzen: Parforhold, sexlyst og utroskab – 26. november 2016
Kendt fra EkstraBladet, hvor hun hver uge skriver artikel i “Sexperterne” og er redaktør af “Signes brevkasse”. Selvstændig Terapeut og Sexolog med speciale i parterapi og selvværdsproblematikker.

Janne Jaaks: Seksualitet hos handicappede og ældre – 7. januar 2017
Certificeret kognitiv terapeut, parterapeut og uddannet seksualvejleder/sexolog og socialpædagog med speciale i handicapsexologi.

Jesper Strange Rasmussen: Relationscoaching – 4. februar 2017
Jesper har over 15 år erfaring i undervisning i personlig udvikling og vækst. Han er bl.a. uddannet ID Life coach og har gennem årene coachet mennesker til at finde de ressourcer der gør dem glade i deres liv.