TLC MasterClass

Der er for øjeblikket ingen planlagte TLC MasterClass-kurser


Giv din faglighed et løft med TLC MasterClass-kurser

Én-dags kurser der øger dine kompetencer som professionel behandler og omsorgsmedarbejder og giver dig relevant ny viden til din praksis. Samtidig møder du andre fagpersoner og får mulighed for at skabe nye faglige netværks-relationer.

TLC MasterClass er en del af uddannelsen til TLC SeksualCoach, men vi har fået flere henvendelser om muligheden for kun at deltage i en eller flere af disse dage. Derfor har vi nu åbnet for et begrænset antal pladser for ikke-studerende, der er interesseret i at deltage.

Undervisningen varetages af kvalificerede eksperter inden for specifikke fagområder.

Dagen starter kl. 10 og slutter kl. 17, og har du lyst er der morgenmad en time før.


masterclassplakatlille

TLC MasterClass-kurser 

 • 6 timers MasterClass-undervisning med højt fagligt indhold
 • inkl. morgenmad og frokost samt kaffe og forfriskninger hele dagen

 2.395,- pr. kursus

 

 

 

TLC MasterClass henvender sig især til uddannede behandlere, coaches, terapeuter, sexologer, sygeplejersker, sosu-medarbejdere, pædagoger og omsorgspersonale, der ønsker at supplere, forbedre og forny deres faglige viden, men alle interesserede er velkommen.

 

Helgi Breiner - Relationer

helgi.jpg

 •  Problematiske relationer
 • Grænsesætning og gamle mønstre
 • Egen rolle i relationen
 • Relationen i helikopterperspektiv

Helgi Breiner er familieopstiller, terapeut og coach fra København. Dagen kommer til at handle om relationer, hvordan vi indgår i dem, hvilke grundmønstre, som er i dem – og ikke mindst hvordan vi kan bevæge os fra dysfunktionelle forhold til voksne og modne kærlighedsrelationer. Udover selve undervisningen, vil dagen blive krydret med øvelser, hvor man kan gå på opdagelse i sine mønstre – og se nye skridt til at bryde dem.

 

Jesper Bay-Hansen: Seksualitet og sundhed

bay

 • Seksualitet: Mænd og kvinders anatomi, lyst og seksuelle responskurver.
 • Seksuelle dysfunktioner og påvirkningen af seksualiteten ved kroniske sygdomme.

Speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi og parterapeut
ESSM certified specialist in clinical sexology
Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM)

Jesper er uddannet læge, cand.med. ved Københavns Universitet sommeren 1998, og har siden har uddannet sig til speciallæge i almen medicin i 2004 og specialist i klinisk sexologi, januar 2014 (fra Sexologisk Klinik, Rigshospitalet). Han er desuden kendt fra DRs ekspertpanel og som forfatter af flere bøger om livet, lykken og seksualiteten.

 

Michael Virkelyst: Seksuelle energier i Tao

michael

 • Taoisme og seksuelle energier
 • Åndedræt og opbyggelse af “Unaroused Sexual Energy”.

Michael har gennem de sidste 30 år været tilknyttet Nordlys Centret i Silkeborg, hvor han har taget massagelæreruddannelse samt en Massage Terapeutisk Uddannelse. Michael har siden 2010 været tilknyttet Grand Master Mantak Chia.

I 2013 blev han Certificeret Instruktør under Universal Healing Tao i Thailand. Undervejs har han taget uddannelser indenfor bla. Coaching, Sexologi og Tantra.

 

Sanne Mikaela Bazlamit: Tantra

sanne

 • Tantra og spirituel seksualitet
 • De 7 chakra

Sanne Mikaela er leder og indehaver af Livsglædecentret, hvor hun blandt andet underviser i tantra og uddanner certificerede tantramassagebehandlere.
Sanne Mikaela er desuden uddannet sexolog og har kurser i NLP, kommunikation, tarot, shamanisme, reiki, socialmotorik og en lang række andre uddannelser i selvudvikling.

 

Signe V. Bentzen: Parforhold, sexlyst og utroskab

signe

 • Sexlyst og utroskab i parforhold
 • Udfordringer i parforholdet

Signe V. Bentzen er kendt fra EkstraBladet, hvor hun hver uge skriver artikel i “Sexperterne” og er redaktør af “Signes brevkasse” (Ekstra Bladet + på eb.dk). Hun er
selvstændig Terapeut og Sexolog med speciale i parterapi og selvværdsproblematikker.

Signe er desuden tilknyttet Lyngby-Taarbæk Kommunes socialpsykiatri samt Mødrehjælpen på Frederiksberg.
Uddannet sexolog og parterapeut v/Joan Ørting Aps – efteruddannet ved Center for Kognitive Psykologer samt ved Institut for Psykologi, Københavns Universitet.

 

Janne Jaaks: Seksualitet hos handicappede og ældre

janne

 • Seksuelle udfordringer inden for handicap- og ældreområdet

Janne Jaaks er certificeret kognitiv terapeut, parterapeut og uddannet seksualvejleder/sexolog og socialpædagog med speciale i handicapsexologi. Udover egen praksis, er hun partner i Handisex, hvor hun arbejder med mennesker med handicap og deres seksualitet.

Janne har stor erfaring i det professionelle arbejde med seksuelle udfordringer inden for handicap- og ældreområdet – både i praksis, som konsulent og som underviser.